Detta är våra tjänster

Webbdesign

Vi skapar en hemsida utifrån era önskemål. Har du redan en hemsida men tycker att den behöver fräschas upp? Kanske hamnar den långt ner bland sökresultaten på Google? Inga problem, vi optimerar den utifrån era önskemål. 

SEM

Vi arbetar utifrån er budget för att ta annonsplatserna högst upp bland sökresultaten på Google. Med en genomtänkt strategi får ditt företag många relevanta besökare till er hemsida. 

Sociala medier

Att synas på sociala medier är ett mycket effektivt sätt att skapa igenkänning, trafik och försäljning. Med en långsiktig plan tar du plats på sociala medier och bygger ditt varumärke starkt. 

SEO

Är det glest med besök på hemsidan? Har ni svårt att skapa trafik på webben? Vi gör er hemsida lätt att hitta. Med sökoptimering tar ni plats tidigt i sökningarna. Vi kan sökoptimera alltifrån utvalda produkter i webbshoppen, enstaka sidor till en hel hemsida.

Marknad & Kommunikationsplan

Känner du att din marknadsföring är ineffektiv? En marknadsplan är resultatet av en genomtänkt strategi för just ditt företag. Med en genomarbetad strategi är det möjligt att rädda viktiga resurser ifrån att läggas på verkningslösa kanaler.
 

Hur arbetar vi?

En plan för just ditt företag

Marknadsplanen utgår ifrån just ditt företags unika produkter och målgrupp. Med rätt kännedom kan man rikta marknadsföringen mot de grupper som är mest troliga att bli kunder hos er. Det spar mycket resurser som kan användas på annat håll. Vilka är dina kunder? Var finns dessa? Har ni olika målgrupper för olika produkter? På vilka marknadsplatser rör sig de olika målgrupperna? Hur marknadsför du dig mest effektivt? En viss dag eller en period? Hur bör din marknadsföringsbudget fördelas över ett år?

Med vår erfarenhet av marknadsföring och uppföljning kan vi bidra med svar på dessa frågor. En av fördelarna med att annonsera digitalt är att du som kund får ett brett underlag och information om vilka det är som besöker dina sidor och hur dessa agerar. Våra kunder finns i flera branscher och vi drar konstant lärdom av våra kunders erfarenheter och framgångsrecept. Dessa kunskaper och erfarenheter kommer väl till användning när vi tillsammans gör upp en plan för er.

Målet med marknadsföringsplanen bestämmer du själv men sannolikt vill du att din verksamhet ska bli känd för flera och att försäljningen ökar. Det kan vi hjälpa dig med.

1. Strategi

Efter en inledande konsultation börjar vi arbetet med att utforma en plan för just ditt företag. Marknadsplanen utgår ifrån ditt företags unika produkter och målgrupper. Vad behöver ert företag för att nå era mål? Med god kännedom om ert företag lägger vi förslag på hur vi kan föra ert företag framåt för att nå era mål.

2. Verkställande

Efter att vi gått igenom strategin tillsammans så lanserar vi era kampanjer. Verkställandet sker enligt överenskommen plan och följs upp kontinuerligt.

3. Analys

Med jämna mellanrum följer vi upp resultaten av er marknadsföring och briefar er i hur resultaten utvecklas. Målet med briefingen är att inkludera er utan att ta upp dyrbar tid. I särskilt fokus för analysen är frågor som hur bra marknadsföringen skapar intresse och i vilken mån intresset kan konverteras till exempelvis ett köp.

4. Optimering

Genom att minska exponeringen mot irrelevanta grupper skapar vi utrymme att fokusera de resurserna på dina viktigaste målgrupper eller öppna nya marknadsföringskanaler. Med detta tillvägagångssätt håller vi din marknadsföring effektiv och aktuell.